Mivel Bambi101 kolleginammal csak mi ketten kovetjuk a kezdetektol rendszeresen a musort, szeretnek egy kis osszefoglalot nyujtani az X-faktorrol.

Azt hiszem, mindketten azert kezdtuk nezni a musort, mert valami ujat vartunk negy Megasztar utan, de a selejtezok kivetelevel ez a remeny elhalt. Ugyanakkor addigra mar megszoktam a szombat esti allando programot, es mivel csak az RTL-t tudom fogni, sok valasztasom nem volt :)

A selejtezoknel szinte azonnal kiderult, hogy alaposan meg van szerkesztve a musor, ami meg nem is lenne oriasi baj, ha nem lett volna ennyire muvi. Kezdve a kozonseg es a zsuri reakcioitol a profi multtal rendelkezo versenyzokig, minden alaposan ki volt dolgozva. Szerencsere kerultek elo amator gyongyszemek is:

Az elore megirt forgatokonyv mellet a masik legnagyobb problemam az volt, hogy sok resztvevot bemutattak nekunk, megmutattak, milyen szepen enekelnek, majd soha tobbe nem lathattuk oket.

A musor menete roviden: Az elso (1, 2, 3, 4) es a masodik kor arrol szolt, hogy kiszorjak a tehetsegteleneket; a harmadik kor volt a masodik komoly szuro, amelyen a remek enekesek is fennakadtak, mivel itt rovid ido alatt kellett felkeszulni egy produkciora. A  maradek 24 versenyzot vegul negy hatos csoportra bontottak, es egy-egy "mentort" helyeztek folejuk, akik a negyedik korben (1, 2) megfeleztek oket. A legtobben valoszinuleg ekkor anyaztak, amikor a mentorok nem azokat juttatak tovabb, akik jobbnak tuntek.

Folyt. kov.

A bejegyzés trackback címe:

https://perverzbabi.blog.hu/api/trackback/id/tr112523410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása