...es oktoberben megkezdodenek az elo adasok, amirol aztan kiderult, hogy csak felig elok, mert egyes produkciokat elore felvettek.

Tulajdonkeppen innentol kezdve az X-faktor a Megasztar kisoccseve valt, hiszen ez utobbi joval latvanyosabb volt, mig az RTL showja kicsit klubhangulatu. Ugyanakkor nagyon profi szinpadi osszkepet lathattunk, bar elmaradt az angol eredeti szinvonalatol.

Egyik nagy talany, hogy vajon mit csinaltak a mentorok mentoraltjaikkal, mert ebbol sokat nem lathattunk. Sokaig sok volt a megjatszas az eloadasban, mig magyar dalbol keves, szerencsere ezek az idok soran pozitiv iranyba valtoztak.

A musor menete egyszeru: A nezok szavaznak a kedvenc produkciojukra, es a legkevesebb szavazatot kapo ket eloado "parbajozik" egymassal, aminek eredmenyerol a mentorok dontenek. A produkciok es a parbaj kozott az eloadok felleptek egy kozos dallal, illetve megjelent egy sztarvendeg is:

Az elso adasban a struktura kedveert osszerakott Mimi es Gergo nevu, rovid eletu formacio bucsuzott, pedig nem volt rossz hangjuk, es plusz pont, hogy nekik nem volt profi multjuk.

A masodik adas kiesoje a cserfes Fanni volt, akiben szinten voltak meg lehetosegek, de igazabol egyik eloadasa sem sikerult valami jol.

A rock tematikaju harmadik adas bucsuzoi a szinten felig-meddig osszetakolt Nyari-testverek voltak:

A negyedik adasban filmslagerek kellett enekelni, a musor vesztese a profi multtal biro Szabo Mariann volt, aki szamomra epp ezert nem is lehetett soha szimpatikus. Nem tudom, most az-e cikibb szamara, hogy profi vagy az, hogy amatorok kozul is kieshetett.

Az otodik showban a humoros Non Stopnak kellett hazamenni, akikert igazabol kar, de mar kezdett unalmassa valni, es egy ilyen versenyben egyutteseknek sok baber nem teremhet.

A hatodik adas kiesoje a kismama Dorka lett, aki valahogy az elo adasban nem tudta hozni selejetzobeli formajat.

A hetedik musorra fogyott el a szinten profi, de nemcsak multjaban, hanem tenylegesen profi Wolf Kati tamogatottsaga.

A nyolcadik adas pikanteriajat a Vastag-testverek parbaja adta, melyben jogosan a fiatalabbik, az ezerarcu Tomi maradt alul.

A kilencedik, donto hetvege elotti adasban Veca esett ki, aki korabban a Csillag szuletik legutobbi szeriajaban mar probalkozott. Wolf Kati mellett talan neki volt a legjobb hangja, kar erte.

Folyt. kov.

1 komment

Címkék: x faktor

A bejegyzés trackback címe:

https://perverzbabi.blog.hu/api/trackback/id/tr682523492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bambi101 2010.12.18. 21:19:32

Szia, csak nem meghoztuk a kedved a saját blogodhoz is? ;)
süti beállítások módosítása