Kiraly L. Norbi

 

Ha nem o esik ki a tizedik adasban, akkor is lett volna poszt. O volt a musor lelke, nelkule az egesz nem tobb egy hagyomanyos enekes-versenynel. Ez a kaposvari Donald kacsa-eger-gnom megkerdejolezte az egesz tehetsegkutatosdi alapjait, merthogy enekelni nem tudott, vagy legalabbis messze nem olyan jol, mint ami elvarhato. O show-t csinalt.

Persze, voltak mas esetlen probalkozok is, de Norbi egyreszt tudataban volt sajatjanak, masreszt olyan energia robbant ki belole, ami lehengerelte a kozonseget:

A masodik selejtezore nyilvanvalova valt, hogy nincs jo hangja, de mar hatalmas rajongotabora alakult ki. A harmadik selejtezot egyertelmuen o nyerte: ahol sokan elbuktak, o a gyengesegebol erenyt kovacsolt:

Az osztonos tehetseget es az esetlenseget sajnos kigyomlaltak az alaposan kidolgozott eloadasokkal, de volt, amikor sikerult megtalalnia eredeti onmagat:

Ugyanakkor a koreografia sem volt mindig teljesen kudarc, neha itt is sikerult valami teljesen meglepot produkalni.

Vegig Norbi volt a musor es a mentorok nagy kerdojele: lehet-e komoly enektudas nelkul megnyerni egy ilyen tehetsegkutatot? Eladhato lesz-e? Mar a legelejen felmerult, hogy borzaszto szorakoztato ugyan, de ki hallgatna tole meg egy lemezt? A kozonseg imadta, a forumokon viszont sok negativ kritikaval is illetek. Mi lesz veled, Norbi?

A bejegyzés trackback címe:

https://perverzbabi.blog.hu/api/trackback/id/tr342525217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása